Ino Cooijmans in de studio van de streekomroep. (Foto: Redactie)

Ino Cooijmans volgt Didos van Dam op bij Streekomroep

Ino Cooijmans volgt Didos van Dam op als voorzitter van Streekomroep “Unity, met het nieuws van Sleutelstad”, voor nu doet hij dit op interimbasis. Van Dam draagt vanwege familieomstandigheden zijn voorzittershamer over aan Cooijmans.

Ino Cooijmans heeft diverse managementfuncties bekleed in het internationale bedrijfsleven en is oud- raadslid in Leiderdorp. Joost Bleijie wordt vicevoorzitter van de omroep. Hij heeft in het verleden in de Leidse gemeenteraad zitting gehad en was centrummanager in Leiden. Sietske Hoving treedt ook toe tot het bestuur. Zij is organisatieadviseur en heeft ervaring met veranderprocessen met name binnen HR- afdelingen.

“De omroep staat aan het begin van een nieuwe fase. De komende tijd gaan we werken aan stabiliteit en rust. We hebben een goed team van medewerkers en vrijwilligers. We weten wat er van ons verwacht wordt en daar wil ik graag mee aan de slag”, aldus Cooijmans. Onder leiding van Didos van Dam is een begin gemaakt met de vorming van een streekomroep. Het bestuur bedankt Didos voor zijn toegewijde inzet voor de omroep en wenst hem alle goeds voor de toekomst.

Advertentie

Regio


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×