Bij slecht weer kan het vaak druk worden bij indoor speeltuinen. (Video: Brigit Disseldorp)

Indoor speeltuinen profiteren van slechte zomer: 'Regen is een zegen'

Het zomerse weer laat nog even op zich wachten deze zomervakantie. Zonnige dagen worden afgewisseld met grauw, regenachtig weer en soms laat de zon zich dagenlang niet zien. Voor velen is dit weer niet ideaal, maar sommige ondernemers worden juist blij van regen. Indoor speeltuinen zien liever regen dan zonneschijn.

Bij regen ziet indoor speeltuin De Bubbeljungle het aantal bezoekers flink toenemen. Nu het weer wisselvallig is, moet er veel geschakeld worden met het personeel. “Ik zeg wel eens: regen is een zegen. Als het regent zetten we meer mensen in. Dus de planning is echt lastig deze zomer”, vertelt directeur Richard Klinkenberg. “Soms sta je met een heel klein team en heb je er heel veel nodig. Of andersom, en dan wordt het heel mooi weer, dan moet je wat mensen afzeggen.”

Als het uiteindelijk toch mooi weer wordt, kan het in de ochtend nog druk zijn maar neemt dat in de middag weer af. De speeltuin houdt het hoofd wel koel met airconditioning en rookluiken waardoor het ook tijdens het échte zomerse weer koel blijft binnen.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×