Foto: Kaag en Brassem Promotie

Fietspont Kaag-Oud Ade weer in de vaart

De fietspont tussen Kaag en Oud Ade vaart deze zomer weer dagelijks. Het is een pilotproject voor twee maanden. Het proefrondje donderdag was alvast een groot succes met de eerste passagiers en drie fietsers aan boord.

Met de terugkeer van de fietspont gaat een wens van inwoners en bezoekers van het eiland Kaag in vervulling. Wethouder Nick van Egmond van Kaag en Brassem is enthousiast over deze pilot: ‘Het is heel goed nieuws voor bezoekers aan Kaag dat het pontje weer gaat varen. Dat het al deze zomer gelukt is, mag wel een klein wonder heten en is te danken aan de bereidheid van veel vrijwilligers om het pontje te varen, waarvoor veel dank. Nu kunnen bezoekers en inwoners op de fiets genieten van het mooie Kaag en is er weer verbinding tussen de dorpen.’

Het pontje is vanaf 27 juli tot en met 31 augustus dagelijks in de vaart. Voor de maand september is het de bedoeling dat de fietspont alleen op zaterdag en zondag vaart. De pont vaart eens per uur heen en weer, tussen 10.00 uur en 16.30 uur.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij Regio


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×