In Drievliet wapperde opeens een rode Duinrell-vlag. (Foto: Drievliet)

StukTV breekt in bij pretparken en wisselt vlaggen om

De mannen van het YouTube-kanaal StukTV hebben ingebroken bij Drievliet en Duinrell. Ze namen de vlaggen mee en wisselden die om. Dat schrijft attractiepark Drievliet op Facebook. “Oom agent komt hier nog even naar kijken”, aldus Drievliet.

Op het YouTube-kanaal van StukTV voeren Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt opdrachten uit. Ze hebben ruim 2,6 miljoen abonnees. In de nacht van vrijdag op zaterdag slopen ze Drievliet in Den Haag binnen. De drie zijn te zien op bewakingsbeelden die Drievliet op Facebook zette. Zaterdagochtend zagen de medewerkers van Drievliet bij de attractie Formule X ineens een vlag met een kikker. In het pretpark in Wassenaar, Duinrell, hing er een vlag van Drievliet bij de Kikkerachtbaan. Hoe de drie binnen zijn gekomen is niet duidelijk.

Bij Duinrell konden ze er wel om lachen. “Het is ludiek, al mag het natuurlijk niet, zeker niet aangezien er bij ons op het terrein veel verblijfsgasten overnachten. We willen ’s nachts geen overlast”, aldus een woordvoerder tegen website Looopings.

Hij zegt wel onder de indruk te zijn van de skills van de drie mannen. “Ik heb zelf ook weleens vlaggen moeten vervangen en dat is een behoorlijke klus”, aldus de woordvoerder van Duinrell. Het pretpark nodigt de mannen van StukTV dan ook uit om komende winter te helpen met het ophangen van veertig wintervlaggen, schrijft Looopings.

Advertentie

Maatschappij Wassenaar


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×