Foto: pr

Magic Circus doet Leidse regio aan

Magic Circus, het Leids Stadscircus komt met de nieuwe voorstelling BAGAGE. Magic Circus is deze zomer te bewonderen in Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden.

Bagage
Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een triple trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek.

‘Bagage, je kunt niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit, mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.’

Het circus is te vinden van dinsdag 13 tot en met 15 augustus in Leiderdorp op de Engelendaal bij het Winkelhof. In Oegstgeest van zaterdag 17 tot en met maandag 19 augustus aan de Lijtweg bij Winkelcentrum Lange Voort. In Voorschoten dinsdag 20 tot en met woensdag 21 augustus aan het Burg. van der Haarplein. Tot slot doet het circus Leiden aan van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus aan de Willem de Zijgerlaan bij Het Groenoord.

Advertentie

Cultuur Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×