Foto: Gemeente Leiden.

Leidse sporters krijgen huldiging op Leidens Ontzet

De gemeente Leiden zal op 3 oktober de Leidse atleten huldigen die buitengewone prestaties hebben geleverd tijdens de Olympische Spelen in Parijs. De atleten worden door de stad geëerd als speciale gasten tijdens de viering van 450 jaar Leids Ontzet.

Onder de gehuldigde sporters bevinden zich roeiers Finn en Karolien Florijn (Die Leythe), Stef Broenink (KSRV Njord) en Gert-Jan van Doorn (Die Leythe), basketballers Worthy de Jong, Jan Driessen en Arvin Slachter (ZZ Leiden Basketball) en wielrenster Lisa van Belle (Lrtv Swift).

Huldiging tijdens Leids Ontzet
‘We willen deze kanjers nog wel graag laten weten hoe trots we op ze zijn in Leiden! De gemeente Leiden nodigt daarom alle Olympische medaillewinnaars gelinkt aan Leiden uit als speciale gast op 3 oktober.’

Tijdens het 450-jarig jubileum van het Leids Ontzet op 3 oktober zullen de atleten een prominente rol spelen. De gemeente Leiden, in samenwerking met Topsport Leiden, de Leidse Sport Federatie en lokale sportverenigingen, organiseert deze huldiging om de waardering van de stad te tonen. De inwoners van Leiden krijgen zo de kans om hun trots en waardering uit te spreken richting de sporters.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×