De jaarmarkt op de Laan van Berendrecht in Leiderdorp.

Jaarmarkt op zaterdag 7 september

Volgende maand vindt er weer een nieuwe editie van Jaarmarkt Leiderdorp plaats. Op zaterdag 7 september staan er kramen op de Laan van Berendrecht en op het Statendaalderplein in Leiderdorp. Ook dit jaar is er weer een diversiteit aan producten te vinden. Zo zijn er onder andere kramen met kleding, accessoires, dierenartikelen, aardbeien en informatiestands. Jaarmarkt Leiderdorp vindt tussen 10.00 en 17.00 uur plaats en is gratis te bezoeken.

Op de Laan van Berendecht zijn er ook een aantal pleinen te vinden. Zo is er het FloreoKidsplein, hier zijn diverse kinderactiviteiten. Ook is Zeeuw & Zeeuw aanwezig, zij zetten een aantal nieuwe auto’s neer. Bezienswaardigheden zijn onder andere een oude brandweerwagen van het voormalige Leiderdorpse brandweerkorps en de dag vullende demonstratie van Modelbouw Vereniging Wassenaar.

Op het Statendaalderplein is het Cultuurplein te vinden. Bezoekers kunnen kennis maken met Leiderdorpse verenigingen en organisaties. Op het grasveld staat een podium, waar in de middag een ‘Open Podium’ plaatsvindt. De winnaar krijgt een geldbedrag van 100 euro. Aanmelden voor het ‘Open Podium’ kan via www.jaarmarktleiderdorp.nl. Verder staat de weekmark op haar normale plek en zijn er ook diverse winkels in Winkelhof die jaarmarktaanbiedingen hebben.

Verder zijn er op de jaarmarkt een aantal foodtrucks te vinden en staan er verspreid over het terrein een aantal attracties, waaronder een bungeetrampoline en een draaimolen.

Advertentie

Cultuur Leiderdorp


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×