Succesvolle editie MOSS.TODAY Unicum Padel Open P500 bij TPC Unicum

Afgelopen week stond Tennis en Padel vereniging Unicum in het teken van het MOSS.TODAY Unicum Padel Open P500. Dit prestigieuze toernooi, dat meetelt voor de nationale padelranking van de KNLTB, trok vele koppels uit de Nederlandse top naar de velden van Unicum in Leiden. De deelnemers streden om de felbegeerde titel in een reeks spannende wedstrijden.

Herenfinale
Bij de heren kwamen de als eerste geplaatste Menno Nolten en Bart van Opstal als winnaars uit de strijd. Na een indrukwekkende reeks overwinningen wisten zij uiteindelijk beslag te leggen op de titel. Nolten en Van Opstal versloegen achtereenvolgens Simon Bond en Jasper Smit, Kai en Mats Groen en in de finale het als tweede geplaatste koppel Uriël Maarsen en Robin Sietsma.

Damesfinale
Ook bij de dames ging het als eerste geplaatste duo met de hoofdprijs naar huis. Janine Hemmes en Avalon Segou Jonker domineerden hun weg naar de finale. Ze boekten zeges op Dido Blonk en Gabriella van der Willige, Puck Bernard en Tess de Vocht, om vervolgens in de finale Nela Brito en Rosalie van der Hoek te verslaan.

Met de overwinning van Nolten en Van Opstal bij de heren en Hemmes en Segou Jonker bij de dames, kan Tennis en Padel vereniging Unicum terugkijken op een geslaagde editie van het MOSS.TODAY Unicum Padel Open P500. Het toernooi heeft opnieuw laten zien dat padel als sport in opkomst is en steeds meer nationale topkoppels aantrekt naar de Leidse regio.

Advertentie

Sport


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×