Sylvia met haar zoon en moeder voor de nieuwe winkel.

Sylvia de Waal heeft schoenenwinkel in Leiderdorp geopend

Sylvia de Waal (47) is nu ondernemer. Na 12 jaar gewerkt te hebben als verkoopmedewerkster bij Den Elzen Schoenmode, heeft zij het stokje van haar voormalige werkgevers Piet en Marion den Elzen overgenomen. Onder de naam Den Elzenschoenmode By Syl heeft ze afgelopen vrijdag haar deuren geopend in winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp.

Voor de Waal is het nog even wennen en zelf ‘de baas’ te zijn. “Soms heb ik het idee dat ik gewoon aan het werk ben en Piet en Marion ieder moment binnen kunnen lopen en een ander momenten pak ik vol trots dozen uit die ik zelf besteld heb. Dat zal nog wel even wennen blijven”. Sylvia vindt dat in een tijd van online shoppen het juist belangrijk is dat mensen fysiek naar een schoenenwinkel kunnen komen. “Veel zelfstandige schoenenwinkels verdwijnen en ik vind dat je schoenen moet komen passen. Goede service verlenen en de schoen bij de kanten aan doen, om te kijken of deze past”.

De nieuwe winkel biedt schoenen voor alle leeftijden en biedt naast een aantal merken die al verkocht werden ook een aantal nieuwe merken. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met sieraden, sjaals en tassen.

Den Elzen Schoenmode startte bijna 30 jaar geleden in de Kopermolen in Leiden en opende in 2014 de winkel in winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp.

Advertentie

Nieuws


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×