Ontwerp van het plan. (Bron: Gemeente Leiderdorp)

Informatieavond over wijkvernieuwing Kerkwijk Leiderdorp

Het definitieve ontwerp voor de herinrichting van de Kerkwijk in Leiderdorp is klaar. De gemeente heeft wat laatste aanpassingen gedaan op basis van vragen en opmerkingen van bewoners. Het resultaat presenteert ze binnenkort tijdens een bewonersavond.

Die bewonersavond staat gepland op donderdag 5 september in de Koningin Julianaschool aan de Kom van Aaiweg 2 in Leiderdorp. Bezoekers krijgen tijdens de bijeenkomst uitleg over het ontwerp. Na de avond zijn de ontwerpen ook online beschikbaar op de projectwebsite.

Oud
De riolering in de Kerkwijk is zestig jaar oud en moet worden vervangen. “Dit maakt het mogelijk om ook het groen, de (voorbereiding voor de) energievoorziening en de biodiversiteit te verbeteren. Ook worden er boven- en ondergronds maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat de wijk straks beter bestand is tegen de veranderingen in het klimaat. In november 2025 moet de schop de grond in”, stelt de gemeente.

Leiderdorp verwacht veel interesse voor deze bewonersavond. Daarom zijn er drie tijdstippen om deel te nemen. Om 17.00 uur, 18.30 uur en 20.00 uur. Geïnteresseerden moeten zich vooraf aanmelden via de website van de gemeente Leiderdorp.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij Politiek


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×