(Foto: PR)

Flinke uitbreiding zaalvoetbaltak LV Roodenburg

Voetbalvereniging LV Roodenburg heeft aangekondigd dat de club het aantal zaalvoetbalteams fors uitbreidt. Waar de club voorheen één zaalvoetbalteam had, zullen er dit seizoen twaalf teams actief zijn, waaronder tien herenteams en twee vrouwenteams. Het eerste team zal deelnemen op prestatieniveau, wat een nieuwe stap betekent voor de club.

Met de uitbreiding van de teams groeit het ledenaantal van LV Roodenburg naar zeshonderd leden, een toename van negentig nieuwe leden. De sporthallen in Leiden en omgeving zullen binnenkort de kenmerkende blauw-zwarte tenues van de club vaker zien, dankzij de inspanningen van de kledingcommissie die de nieuwe teams van tenues voorziet.

Om de uitbreiding in goede banen te leiden is een speciale zaalvoetbalcommissie opgericht. Deze commissie bestaat momenteel uit Said Ajar en Anass Lehsseini en zal binnenkort worden uitgebreid met extra leden. Het bestuur van LV Roodenburg is tevreden met de komst van de nieuwe zaalvoetballers en zal samenwerken met de commissie om hen te integreren binnen de club.

Advertentie

Sport


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×