De opnames van de videoclip zijn op verschillende plekken in de stad gemaakt. (Video: Brigit Disseldorp)

De Koekeroes maken videoclip bij nieuwe versie '3 oktober'

Het Leidse dj duo De Koekeroes heeft een videoclip opgenomen bij hun nieuwe versie van Rubbere Robbies ‘3 Oktober’. Verschillende bekende Leidenaren zijn in de clip te zien. Centraal+ was bij de opnames en kreeg een kijkje achter de schermen.

“Het is een nieuwe versie, gewoon omdat het kan”, zo is te horen in de versie van De Koekeroes. Het originele nummer is inmiddels ruim veertig jaar oud. Tijd voor een update, vindt het duo.

Bij de opnames is naast bekende inwoners van de Sleutelstad als Peter Labrujère en Ben Luykx ook zanger Arlo Heruer te zien. “Ik heb het nummer ingezongen. Een van De Koekeroes, Alex Brandt, is mijn buurman. Hij was op zoek naar een zanger en toen kon ik natuurlijk geen nee zeggen”, vertelt hij.

De opnames van de videoclip zijn op verschillende plekken in de stad gemaakt. Leidenaren zullen het interieur van de verschillende kroegen vast herkennen. Daarnaast zijn de artiesten te zien in Warenhuis De Rex, met een groep studenten op De Burcht en varend door de Leidse grachten. “Uiteraard in Peter Labrujères boot De Koekeroe”, grapt Brandt.

Het nummer en de bijbehorende videoclip worden donderdag uitgebracht.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×