Laurens van Putten. (Foto: Honsbeek Media)

Laurens van Putten wint Dinsdagavond Darts-toernooi

Laurens van Putten heeft het Dinsdagavond Darts-toernooi in Partycentrum de Zijl in Leiden op spectaculaire wijze gewonnen. In de finale versloeg hij Sjors van Veen met 4-3 en kroonde zich daarmee tot de kampioen van de avond.

Het toernooi begon met sterke optredens van favorieten als Bradley van der Velden en Dennis Drenth. Ook Laurens van Putten wist zijn plek in de kwartfinales veilig te stellen door Dave van Wissen met 3-1 te verslaan.

De kwartfinales zorgden voor veel spektakel. Van der Velden was ‘oppermachtig’ tegen Dennis Drenth (3-0), terwijl Laurens van Putten overtuigend Stuart Mortimer uitschakelde met 3-1. Sjors van Veen stuurde Sipke Wielinga naar huis met een 3-1 zege, en Justin van der Velden won nipt van Stijn Wielinga (3-2).

In de halve finales schakelde Laurens van Putten favoriet Bradley van der Velden uit met 3-1, terwijl Sjors van Veen na een bloedstollende wedstrijd Justin van der Velden versloeg met 3-2.

De finale tussen Laurens van Putten en Sjors van Veen was een thriller tot het laatste moment. Beide spelers gaven alles, maar uiteindelijk was het Van Putten die de overwinning pakte met 4-3 en daarmee de titel op zijn naam zette.

Na afloop was Sjors van Veen kritisch op zijn eigen spel, maar gaf hij ook toe dat Laurens de terechte winnaar was. “Ik had vandaag niet mijn beste dag, maar Laurens heeft het verdiend”, aldus Van Veen.

Laurens van Putten was dolblij met zijn prestatie. Na een periode van ups en downs voelde deze overwinning extra speciaal. “Dit betekent ontzettend veel voor me. Ik heb hard gewerkt om hier te staan, en ben blij dat ik nu eindelijk de titel heb kunnen pakken. Op naar meer”, zei de winnaar emotioneel.

Met deze overwinning bij Dinsdagavond Darts in Partycentrum de Zijl heeft Laurens van Putten laten zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden in de Leidse dartswereld.

Advertentie

Leiderdorp Sport


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×