Er werden goede zaken gedaan op de jaarmarkt. (Foto: redactie)

Jaarmarkt Leiderdorp blikt terug op succesvolle zesde editie

De zesde editie van Jaarmarkt Leiderdorp vond afgelopen zaterdag plaats op de Laan van Berendrecht en het Statendaalderplein. Mede door het zonnige weer wordt er teruggekeken op een succesvolle editie. De markt werd om 10.00 uur geopend door burgemeester Tjarda Struik en wethouder Herman Romeijn.

Op de Laan van Berendrecht stonden er 60 kramen. Naast de verkoop van spullen, konden bezoekers er ook terecht voor themapleinen als het Fit & Vitaalplein, het autoplein, het kinderplein en een opstelling van de gemeente Leiderdorp, waar inwoners met het college in gesprek konden. Op de laan stonden er ook een aantal foodtrucks en een bungeetrampoline.

Aan het Statendaalderplein stonden veertien kramen opgesteld, waar culturele organisaties uit Leiderdorp zich konden presenteren. Op dit plein stond ook een podium, waar ruim 10 deelnemers meededen aan het Open Podium. Mila Brandon (12) uit Leidschendam won de eerste prijs. Doordat de jury voor een lastige keuze stond, werd er een tweede prijs in het leven geroepen. Jusana van Delft won een geldbedrag van 75 euro. Jusana woont nu in Leiden, maar groeide op in Leiderdorp.

De volgende editie van Jaarmarkt Leiderdorp vindt plaats op zaterdag 6 september 2025.

  • Er werden goede zaken gedaan op de jaarmarkt. (Foto: redactie)
    Er werden goede zaken gedaan op de jaarmarkt. (Foto: redactie)
Advertentie

Leiderdorp Nieuws


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×