Gabriël in de studio van Centraal+. (Video: Redactie)

Gabriël de Haan mocht met Jochem Myjer op het podium

Het zal je maar overkomen: je krijgt gratis tickets aangeboden Jochem Myjer zelf voor zijn show, en uiteindelijk beland je met hem op het podium. Het overkwam de 13-jarige Gabriël de Haan uit Leiden die dinsdagavond bij de show van de caberetier in de Leidse Schouwburg mocht zijn. In de VrijMiBo vertelt hij uitgebreid over zijn ervaring.

Gabriël zit bij Melle, de zoon van Jochem Myjer, in de klas. Op een avond kreeg hij een bericht van de artiest: er waren nog twee zitplaatsen over bij zijn show in Leiden. Gabriël nam die tickets van harte aan en tijdens de show vroeg Jochem of er nog kinderen in de zaal zaten. Gabriël stak zijn hand op en werd uitgekozen door Jochem om onderdeel te zijn van de show. Gabriël wordt enkele keren genoemd in zijn grappen en later wordt hij zelfs uitgenodigd om op het podium te komen om gezamenlijk de show af te sluiten.

Het is voor Gabriël een droom die uitkomt. “Een levenservaring”, noemt hij het zelf. “En dan te beseffen dat er 23.000 man zich hadden aangemeld voor die ene show”, vertelt hij trots. Later hoopt hij net als Jochem ook op het podium te kunnen staan. “Maar zo’n grote grappenmaker ben ik niet”. Wel heeft Gabriël een coach in zijn hoofd waarvan hij graag wil leren. “Jochem natuurlijk!”.

Advertentie

Nieuws


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×