Nico en Priscilla de Bruijn voor hun zaak. (Foto: redactie).

Deuren van Hofplein blijven vanaf nu gesloten

Grandcafé Hofplein heeft na bijna 40 jaar haar deuren voorgoed gesloten. De eigenaren Nico en Priscilla de Bruijn rekenden zaterdag om 16.00 uur voor de laatste keer af en daarna gingen de deuren dicht.

Freek en Wil de Bruijn startten in maart 1986 onder de naam Frerikshof aan de buitengallerij van winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Voor die tijd zaten de Amro bank en een eethuisje op die plek. Vanaf de eerste dag werkte ook zoon Nico in het bedrijf, in 1992 werd hij vennoot. Samen met zijn vrouw Priscilla heeft hij in 2007 het bedrijf overgenomen en gingen ze verder onder de naam Grandcafé Hofplein. In de tijd die volgde werd het ondernemerschap van het echtpaar flink getest. Ze kregen na de overname te maken met de economische crisis, het rookverbod in de horeca en COVID. Ondanks die tegenslagen wisten Nico en Priscilla het bedrijf succesvol te houden. Het stel besloot het horecabedrijf te verkopen om meer vrije tijd samen te krijgen.

Medio november openen twee Leiderdorpse zussen een horecagelegenheid op de plek van Hofplein. Zij starten dan onder de naam Sis & Joy.

Advertentie

Leiderdorp Nieuws


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×