Het wedstrijdverslag van SEV - FC Oegstgeest

In een spannende uitwedstrijd tegen SEV in Leidschendam heeft FC Oegstgeest twee punten laten liggen. Ondanks een dominante tweede helft eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

FC Oegstgeest trad aan zonder enkele vaste krachten vanwege vakanties, maar dankzij een brede selectie kon trainer Huig Jan Heeringa rekenen op zeven wisselspelers. De wedstrijd begon met overwicht voor FC Oegstgeest, maar de eerste grote kans was voor SEV na een fout van keeper Aron Wijsman, die de tegenstander echter niet wist te benutten. SEV bleef gevaarlijk en trof via een vrije trap zelfs de lat. Wijsman hield zijn ploeg daarna op de been met enkele reddingen.

Vlak voor rust wist FC Oegstgeest de score te openen. Thijs de Roy kopte een voorzet van Millan Bremmer binnen, waarmee de bezoekers met een 0-1 voorsprong gingen rusten.

In de tweede helft bleef FC Oegstgeest domineren, maar dit leverde geen grote kansen op. Ondanks zeven corners en het inzetten van vijf wisselspelers, wist de ploeg niet verder uit te lopen. Vlak voor tijd slaagde SEV erin om uit hun enige corner van de tweede helft alsnog te scoren. Een afvallende bal werd door een SEV-invaller vanaf 25 meter hard in de kruising geschoten, waarmee de eindstand op 1-1 werd bepaald.