De organisatie is nog op zoek naar 20 minirijders. (Video: Brigit Disseldorp)

Mini-minirun tijdens Zomerfeest Swetterhage

Vorig jaar vond de Minirun Swetterhage voor de laatste keer plaats. Toch begon het dit jaar weer te kriebelen bij de organisatie. Op het Zomerfeest van Swetterhage dat dit jaar in september plaatsvindt, willen zij nu een kleine versie van de Minirun opzetten. Bewoners van Swetterhage kunnen op het Zomerfeest dan met zo’n 30 mini’s door het dorp heen rijden. De organisatie is nog op zoek naar minirijders die een dagje willen meerijden.

Na de 26e editie van de Minirun Swetterhage is vorig jaar het doek gevallen voor de jaarlijkse rondrit. Na 28 jaar en twee coronajaren, vond de organisatie dat er een mooi eind is gekomen aan een tijdperk. Tijdens de Minirun reden de bewoners van Swetterhage mee met zo’n 100 mini’s uit de regio.

De Minirun tijdens het Zomerfeest Swetterhage zal een stuk kleinschaliger zijn dan de échte Minirun. In plaats van 100 mini’s, mikt de organisatie nu op 30 mini’s.

Zomerfeest
Het Zomerfeest Swetterhage vindt ieder jaar in juli plaats op het terrein van de zorginstelling. Dit jaar vindt het feest echter op 18 september plaats omdat deze ruimte moest maken voor de herinrichting van het plein. Desondanks kan het feest in volle glorie doorgaan zoals een ieder gewend is. Zo is er een rolstoeltoegankelijke draaimolen en een zweefmolen, rijdt er een treintje door het dorp en is er live muziek.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×