Foto ter illustratie. (Foto: Pixabay)

Schrijvers vertellen zomerse verhalen in Oegstgeest

De gemeente Oegstgeest heeft iets met schrijvers. Jan Wolkers werd in 1925 in het het dorp geboren en ook vandaag de dag wordt Oegstgeest een ‘schrijversdorp’ genoemd. Naast woon- en inspiratieplaats voor schrijvers met diverse muurgedichten en schrijverstegels wordt er binnenkort een verhalenvertelavond georganiseerd.

Op dinsdag 13 augustus vertellen verschillende schrijvers uit Oegstgeest een zomers verhaal. De avond start om 19.30 uur en wordt gehouden op de Irislaan 271, tegenover de bibliotheek aan de Lange Voort.

“De avond begint met Angelia Che, woon-achtig in Oegstgeest en tevens de regionale voorleeskampioen. Daarna zullen Ronald da Costa, mede bekend van zijn roman ‘Laat me los, hou me vast’, Willem de Bondt, onder andere bekend van zijn boek ‘Spiegelingen’ en Ted Polet, met als titel van zijn nieuwste boek ‘Anansi’, een verhaal in ‘Zomerse sferen’ vertellen”, zegt Marjolijn van der Jagt van Dorpsmarketing Oegstgeest.

De toegang tot de ‘Verhalenverteller’ is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht en kan per e-mail. De organisatie waarschuwt vooraf dat het evenement bij slecht weer niet door gaat.

Advertentie

Maatschappij Oegstgeest


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×