Foto: pr

Zorg en Zekerheid Leiden contracteert Tajinder ‘TJ’ Lall

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft de selectie voor het aankomende seizoen verder uitgebreid. De Canadese forward Tajinder ‘TJ’ Lall tekende een contract voor één seizoen. De 27-jarige forward speelde afgelopen seizoen voor de Leicester Riders, uitkomend op het hoogste niveau in Engeland.

Tajinder ‘TJ’ Lall speelde op high school voor Galt Collegiate, in zijn geboorteplaats Cambridge, Ontario. Van 2015 tot en met 2019 kwam Lall uit voor het Canadese collegeteam van Carleton University.

Doug Spradley, de coach van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, is enthousiast over Lall. ‘TJ is een veelzijdige speler die op de 2, 3 en 4 kan spelen. Hij heeft een goede lengte en kent verschillende manieren om punten te scoren: driepunters, midden afstandsschoten, pull-ups of de verdediging aanvallen. Zeer betrouwbaar. Hij voldoet aan het profiel van spelers waarnaar we op zoek zijn.’

Met het vastleggen van Tajinder ‘TJ’ Lall telt de selectie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball nu zeven spelers: Lucas Kruithof, Roeland Schaftenaar, Jibbe Sicking, José Dimitri Maconda, Jordan Davis, Patrick Cartier en Tajinder ‘TJ’ Lall. In de komende weken gaat de technische staf verder met het invullen van de selectie.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×