De bestuurder van deze auto deed zijn behoeften op de voorbumper. (Foto: Politie.nl)

Man poept op zijn eigen auto en wordt aangehouden

De politie in Wassenaar is een ervaring rijker. Zondagavond laat hielden ze een man aan die op de afrit van de snelweg zijn auto stilzette om een ‘grote boodschap’ te doen op de voorbumper. De man, die onder invloed van drugs en alcohol bleek te zijn, wilde hierna zijn roes uitslapen op de achterbank. Gealarmeerde politieagenten staken hier een stokje voor. Ze hielden de man aan en namen hem mee naar het bureau.

Een getuige had gezien hoe de aangehouden persoon behoorlijk slingerde, de vangrail bijna raakte en vervolgens op de afrit stopte. Tot grote verbazing van de melder kwam de bestuurder zijn auto uit om op de voorbumper van zijn auto even zijn behoefte te doen.

Uit een blaastest bleek al dat de man teveel op had. Op het politiebureau is bloed afgenomen. De uitslag van het onderzoek duidelijk maken wat de hoeveelheid drugs en alcohol die de bestuurder in zijn lichaam had waren. Het Openbaar Ministerie zal op basis van de uitslag besluiten of de man een boete krijgt over verder wordt vervolgd.

Advertentie

112 Maatschappij Wassenaar


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×