(Foto's: Voorschotense Oldtimer Vereniging)

Deelnemers gezocht voor 29e Oldtimerdag Voorschoten

De Voorschotense Oldtimer Vereniging organiseert op zondag 15 september 2024 voor de 29e keer de Oldtimerdag Voorschoten. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van het dorp. De organisatie heeft nog plek en roept eigenaren van klassieke auto’s op om zich aan te melden voor de dag.

Deelnemers aan de Oldtimerdag maken in de ochtend een toer- en puzzelrit in de omgeving van Voorschoten. Na de finish, die in de Voorstraat is, worden de oldtimers opgesteld voor het publiek. Een deskundige jury deelt daarna in verschillende categorieën prijzen uit voor de mooiste klassieke auto, bedrijfswagen, motor of brommers.

Prijzen
De dag wordt omlijst met muziek en gezelligheid op de terrassen in de Voorstraat in Voorschoten. Om 15.30 uur reikt de jury de eerste, tweede en derde prijzen uit.

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website van de V.O.V. Vanwege veiligheidsmaatregelen mogen alleen vooraf aangemelde autobezitters meedoen aan het evenement, zo waarschuwt de organisatie op haar site.

Advertentie

Maatschappij Voorschoten


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×