Aan de Zijldijk zijn de werkzaamheden dinsdagochtend begonnen. (Foto: Robbert Beurse)

Automobilisten opgelet: Leiderdorp werkt aan de weg

De gemeente Leiderdorp werkt deze week flink aan de weg. Het asfalt van een groot deel van de Zijldijk en dat van de Heinsiuslaan wordt vervangen. Automobilisten worden omgeleid, fietsers en voetgangers kunnen veelal gewoon gebruik maken van de weg zoals ze zijn gewend.

Van dinsdagochtend 20 augustus 7.00 uur tot en met woensdagavond 21 augustus 18.00 uur vindt onderhoud plaats aan de rijbaan van de Zijldijk tussen de kruising Lage Rijndijk (Spanjaardsbrug) en de Vlasbaan. Het asfalt van een groot deel van de Zijldijk tussen de bushalte en de Vlasbaan wordt vervangen. Ook wordt een deel van het asfalt bij de Spanjaardsbrug vernieuwd.

Ook even verderop, op de Heinsiuslaan, is het asfalt in slechte staat en wordt vervangen. Dat gebeurt van woensdagochtend 21 augustus 7.00 uur t/m vrijdagavond 30 augustus 18.00 uur. De aannemer pakt eerst de inritten van de Schelling, Obool en Dubloen (bij Winkelhof en bij Muzenlaan) aan. Tijdens de werkzaamheden zijn de inritten tijdelijk gesloten voor autoverkeer.

Op 29 en 30 augustus is de Heinsiuslaan van Gallaslaan tot Engelendaal tussen 6.00 uur en 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De aannemer haalt dan het oude asfalt weg en brengt een nieuwe laag aan. Buiten deze tijden is de Heinsiuslaan alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

De parkeergarage van Winkelhof is op 29 en 30 augustus alleen bereikbaar vanaf de Engelendaal.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×