De Glibbertreel start bij de Burcht. (Foto: Robbert Beurse)

Vijfde Glibbertreel smaakt naar meer: 'Het wordt een lust run'

De Glibbertreel, de funrun van de Leiden Road Runners Club door straten en gebouwen in het centrum van Leiden, bestaat vijf jaar. De organisatie belooft dat deze jubileumeditie nog spectaculairder wordt dan de voorgaande keren.

Het thema dit jaar is ‘lust run’, wat dat precies betekent houdt de organisatie nog geheim. “Maar het is uiteraard een knipoog naar ons eerste lustrum. Mooie en bijzondere locaties zetten de deuren weer open. Op diverse plaatsen worden door acteurs sketches uitgevoerd. Een ding wil ik al verklappen, we gaan ook bij studentenvereniging Quintus naar binnen, die vieren net als wij ook een lustrum!”, vertelt Rob van Heijster van de LRRC.

De vijfde Glibbertreel is op 29 september 2024. De start is om 11 uur bij de Burcht. “Doe mee met deze leuke loop met verrassende ontmoetingen en lekkers onderweg. Elk jaar weer met wat nieuws, de Glibbertreel is nooit saai! De cirkel is weer rond als na zo’n 6,6 kilometer de Burcht weer opdoemt.”

Er kunnen dit jaar 935 deelnemers meedoen, een knipoog naar de Leiden Road Runners Club, dat haar 7e (dus 35 jaar) lustrum viert. Inschrijven kan via de website van het evenement.

Advertentie

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×