(Foto: Topaz)

Nieuwbouw Topaz Foreschate feestelijk geopend

Onder toeziend oog van burgemeester Nadine Stemerdink, personeel en bewoners is het nieuwe woonzorgcentrum Topaz Foreschate in Voorschoten deze week feestelijk geopend. Niet de burgemeester, maar bewoonster mevrouw Verhoog had de eer om het lint door te knippen. Daarna werd de moderne, duurzamere nieuwbouw officieel in gebruik genomen.

De bewoners zijn in juni al terug verhuisd. Tijdens de bouw woonden ze tijdelijk in Zorgcentrum Groenhoven in Leiden. Het nieuwe pand is ontworpen door Evelien van Veen. Het gebouw is met warmtepompen en zonnepanelen niet alleen duurzamer geworden. Bij het ontwerp van de ruime tuin en gemeenschappelijke ruimtes is er extra opgelet dat de sfeer zo aangenaam mogelijk voor de bewoners is.

Het nieuwe zorgcentrum is voorzien van moderne sensoren en apparatuur (domotica), ook is het klimaat voor iedere ruimte afzonderlijk te regelen. Aanstaande donderdag, 29 augustus, houdt Topaz Foreschate tussen 10.00 uur en 12.00 uur open huis. Buurtbewoners zijn welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwbouw.

Advertentie

Maatschappij Voorschoten


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×