(Foto: Pixabay)

Deelnemers voor Groot Leiderdorps Dictee gezocht

Voor de twaalfde keer organiseert de Volksuniversiteit Leiderdorp, samen met de gemeente, binnenkort weer een Groot Leiderdorps Dictee. Op woensdag 16 oktober kunnen deelnemers in het gemeentehuis laten zien hoe goed hun spelling is. De tekst is geschreven door Roland de Bonth, wethouder Gebke van Gaal leest het verhaal voor.

Niet alleen inwoners van Leiderdorp zijn welkom om deel te nemen aan het dictee. “We zijn nog op zoek naar deelnemers. Iedereen mag meedoen. Als ze zich vooraf maar wel even aanmelden via info@volksuniversiteitleiderdorp.nl”, vertelt Emil Broesterhuizen, voorzitter van de Leiderdorpse Volksuniversiteit.

Raadzaal
Het dictee vindt plaats op woensdag 16 oktober om 20.00 uur in de Raadzaal van het Leiderdorpse gemeentehuis. De gemeente onthaalt de deelnemers met koffie of thee vooraf en een hapje en een drankje na afloop. Wethouder Daan Binnendijk zal ook dit jaar weer de voorzitter van de jury zijn.

Naast het Groot Leiderdorps Dictee is er weer een apart dictee voor leerlingen van groep 8 van de Leiderdorpse basisscholen. Het scholierendictee, dat weer wordt geschreven door oud-basisschooldirecteur en oud-gemeenteraadslid Eric Filemon, wordt eveneens gehouden op woensdag 16 oktober in het Leiderdorpse gemeentehuis, maar dan in de middag.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×