Peter van der Velden krijgt de zilveren PvdA-speld. (Foto: PvdA Leiden)

Burgemeester Peter van der Velden krijgt erespeld van Partij van de Arbeid

Als dank voor zijn toegewijde inzet voor Leiden én zijn jarenlange inzet voor de Partij van de Arbeid heeft interim-burgemeester Peter van der Velden de zilveren speld van verdienste van de Partij van de Arbeid ontvangen.

De uitreiking was een verrassing voor interim-burgemeester Van der Velden. Hij kreeg de speld uitgereikt door landelijk partijvoorzitter Esther-Mirjam Sent. De speld wordt niet vaak door de partij uitgereikt en is een bijzondere bekroning voor iemands inzet voor de sociaaldemocratie en verdienste voor de samenwerking.

Marc Newsome, fractievoorzitter van de Leidse PvdA-fractie zegt: “Toen Peter een jaar geleden startte als burgemeester heeft hij al snel alle verwachtingen overtroffen. Peter bestuurt op een transparante en openhartige manier en is een echte volksvader. Samen met zijn onafscheidelijke trompet heeft hij de harten van de Leidenaren gestolen. Bovendien zien we in Peters handelen de sociaaldemocratische waarden terug. Daar bedanken we hem graag voor met deze speld.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×