Wethouder Jermoumi en Armin van Buuren kregen de eerste exemplaren overhandigd. (Video: Brigit Disseldorp)

Armin van Buuren ontvangt eerste exemplaar boek 'De Nieuwe Geuzen'

Het boek ‘De nieuwe Geuzen en het mysterie van Leidens ontzet’ is donderdag uitgekomen. Het boek vertelt de avonturen van vier kinderen die van alles beleven als ze gaan kijken naar het opbouwen van de kermis. Het verhaal is hetzelfde als dat van de gelijknamige musical die wordt gespeeld op de Garenmarkt. Het boek werd woensdagmiddag gepresenteerd in de bibliotheek aan de Nieuwstraat.

Schrijvers Lisanne Brouwer en Mark van Egmond presenteerden woensdagmiddag hun boek in de bibliotheek. Na een kort interviewgesprek met Debbie Helaha, lazen de twee een stuk voor uit het boek. Tot slot werden de eerste exemplaren uitgereikt. Wethouder Abdelhaq Jermoumi en bekende Leidenaar en DJ Armin van Buuren mochten de eerste exemplaren in ontvangst nemen.

Het verhaal volgt vier hoofdrolspelers: Imane, Fleur, Sem en hun nieuwe vriend Amir. Na schooltijd gaan ze kijken naar de opbouw van de kermis. Maar dan zien ze iets verdachts. Deze ontdekking is het begin van een speurtocht in de stad, ongelovige volwassenen en zelfs langs de burgemeester. Wie brengt het 3 oktoberfeest in gevaar en is het nog te redden?

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×