(Foto's: Robbert Beurse)

Uitslag GroeneHardloop is bekend: dit zijn de winnaars

Zondag vond de Groene Hard- en Wandelloop plaats op de Landijsbaan Veld 11 in Zoeterwoude-Dorp. Het weer was droog en zonnig en dat zorgde ervoor dat veel sporters zich op het laatste moment nog aanmeldden om mee te doen met de loop.

Om 9.30 uur begonnen 69 deelnemers aan het nieuwe onderdeel Kinder Sport Pret. De verenigingen SJZ Voetbal, Scouting Zoeterwoude, SJZ Gymnastiek, Energiek Zoeterwoude, ZTPC Tennis, en IJsclub Zoeterwoude lieten de kinderen genieten van uitdagende sportieve onderdelen. Met een volle stempelkaart kregen zij daarna een mooie medaille omgehangen door de wethouder Sport en Bewegen Angelique Beekhuizen.

Tussen 8.00 uur en 11.00 uur vertrokken ook 247 wandelaars van Veld 11 over de verschillende routes. “De polders in en rondom Zoeterwoude tonen ook in de nazomer hun pracht en praal”, vertelt een van organisatoren trots.

Om 11.15 uur was het de beurt aan de hardlopers. Exact 141 hardloper verschenen aan de start voor hun wedstrijd over 5,6 of 10 km. “Inmiddels is het een traditie dat de winnaars op het podium mooie en lekkere zuivelprijzen van de Zoeterwoudse kaasboerderijen uitgereikt kregen. Dus dat deden we ook dit jaar.”

De uitslagen van de Groene Hardloop:

Dames 5,6 km
1. Nathalie Klaassen
2. Sabine Stuurman
3. Ginny Rietveld

Heren 5,6 km
1. Wouter Stuurman
2. Jaap van Sleeuwen
3. Wouter Straalen

Dames 10 km
1. Joyce Lelieveld
2. Jonne la Rose
3. Marieke de Groot

Heren 10 km
1. Robert-Kees Boer
2. Dennis Rog
3. Jan Willem de Mol

Advertentie

Maatschappij Sport Zoeterwoude


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×