De Rijnsburgerweg wordt in beide richtingen afgesloten. (Foto: Apple Maps)

Rijnsburgerweg deels afgesloten in verband met rioolwerkzaamheden

De Rijnsburgerweg in Leiden is van 21 oktober 7.00 uur tot en met zondag 17 november 2024 in beide rijrichtingen afgesloten ter hoogte van de kruising Warmonderweg, Nachtegaallaan en Leidsestraatweg. Bij de kruising wordt de riolering vervangen.

De rijbaan van de Warmonderweg vanuit Oegstgeest in de richting van de Leidsestraatweg blijft open. Het deel van de Rijnsburgerweg dat Leiden in en uit gaat wordt afgesloten. Autoverkeer moet omrijden via de Endegeesterstraatweg – Wassenaarseweg of via de Hofdijck – Oegstgeesterweg. Borden geven de omleidingsroute aan.

Fietsers
Ook fietsers kunnen ter hoogte van de kruising niet over de Rijnsburgerweg rijden. Zij worden omgeleid via de Nachtegaallaan, Merelstraat en Lijsterstraat. Fietsers Leiden uit worden omgeleid via de Johan de Wittstraat, Van Oldenbarneveltstraat en de Warmonderweg.

Bussen
Buslijnen 20, 21 en 50 rijden tijdens de werkzaamheden een andere route. Lijn 20 en 21 gaan bij de Willibrordrotonde in Oegstgeest rechtsaf en rijden de Rhijngeesterstraatweg, Endegeesterstraatweg en Wassenaarseweg af tot aan de Posthofrotonde en omgekeerd.

Buslijn 50 slaat op de Laan van Oud Poelgeest linksaf de Hofdijck op en rijdt verder via de Oegstgeesterweg, Schipholweg, Dellaertweg, Rijnsburgerweg, Bargelaan en omgekeerd.

Verkeersregelaars
Om het werk veilig te laten verlopen en de doorgang van het verkeer en hulpdiensten goed te kunnen regelen, worden op diverse plekken rond de afsluiting verkeersregelaars ingezet. Wilt u hun aanwijzingen opvolgen?

Advertentie

Leiden Maatschappij Oegstgeest


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×