De Kerkwijk in Leiderdorp is zestig jaar oud. (Foto: Redactie)

Inloopavond vernieuwing Kerkwijk Leiderdorp

De gemeente Leiderdorp organiseert donderdag 5 september een inloopavond voor inwoners van de Kerkwijk. Tijdens de bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op het voorlopig schetsontwerp van herontwikkeling van de wijk.

De wijk is zestig jaar oud. Met name het riool is aan vervanging toe. De gemeente grijpt het moment, waarop de straten toch open gaan, aan om ook de buitenruimte opnieuw in te richten. De bewonersavond vindt plaats op donderdag 5 september in de Koningin Julianaschool, Kom van Aaiweg 2. Aanmelden is verplicht. Bewoners hebben een brief ontvangen met een e-mailadres waarop men zich kan aanmelden.

Elke ronde begint met een algemene toelichting, gevolgd door de mogelijkheid om bij verschillende tafels vragen te stellen. De avond is verdeeld in drie tijdstippen: 17.00 uur, 18.30 uur en 20.00 uur.

Na de bijeenkomst zijn de ontwerpen te bekijken op de projectwebsite van de gemeente. Inwoners die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen tot eind september per e-mail hun opmerkingen op het schetsontwerp doorgeven.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×