Robert van Hemert te gast in de studio van Centraal+. (Foto: Elmar Bus)

Robert van Hemert pakt door: concerten in Amsterdam en Rotterdam en nieuwe single

De Leidse volkszanger Robert van Hemert, die momenteel zijn eerste hit te pakken heeft met de single ‘Zoet, zout, zuur’ werkt hard aan zijn carrière. Te gast bij Centraal+ onthult hij een deel van zijn plannen voor de toekomst. Er komen concerten in Amsterdam en Rotterdam en de zanger brengt binnenkort een nieuwe single uit.

Na zijn succesvolle eerste ‘live in concert’ avond in de Leidse Schouwburg is het tijd om door te pakken. “Ik kan er nog niet teveel over zeggen. Maar er komen twee grote concerten aan. Niet in Leiden, maar een in Amsterdam en een in Rotterdam”, zegt hij in gesprek met presentator Elmar Bus.


Robert van Hemert vertelt over zijn toekomstplannen na zijn eerste grote hit.

Uitverkocht
Van Hemert vertelt dat hij in oktober 2023 in Leiden heeft geproefd hoe het is om een eigen show te hebben. “Dat smaakte naar meer. Het was zo mooi. En helemaal uitverkocht. We gaan dat hopelijk in een grotere setting nog eens over doen”, zegt hij.

Jeugd
Ook over zijn nieuwe single wil de zanger nog weinig kwijt. “Het is samen met een bekende artiest en we zouden zomaar eens het succes van ‘Zoet, zout, zuur’ kunnen overtreffen. Ik denk dat ook de jeugd heel enthousiast is”, zegt hij cryptisch.

Binnen enkele weken zal er meer duidelijk worden over de toekomstplannen van de Leidse zanger. “Hou mijn socials goed in de gaten”, grapt hij afsluitend.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×