Ook Swetterhage doet mee aan Burendag. (Foto: Robbert Beurse)

Burendag in Zoeterwoude: SKZ, WIJdezorg en Gemiva nodigen alle buren uit

Tijdens Burendag, aanstaande zaterdag, openen zowel de kinderopvang, de ouderenzorg als de instelling voor mensen met een beperking, Gemiva, in Zoeterwoude de deuren voor de buurt. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur staan de deuren open voor iedereen die eens wil komen ‘buurten’.

Er zijn verschillende activiteiten gepland. Bij Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ), te vinden aan het Veldboeket 5 kunnen buurtkinderen zich vermaken op een springkussen, worden geschminkt, een glittertattoo laten zetten en zich verbazen over ballonfiguren. Elk half uur is er een rondleiding door het kinderdagverblijf voor geïnteresseerden.

Bij WIJdezorg locatie Emmaus (Bennebroekweg 2) kunnen bezoekers sjoelen en zakjes gooien met bewoners. Uiteraard staat de koffie en thee klaar en wordt er iets lekkers bij geserveerd.

Ook Gemiva Swetterhage, te vinden aan de Blankaartweg 2, houdt open huis. Bezoekers worden ontvangen met een hapje en een drankje. Verder is er een demonstratie ‘vouwen’ en staat Radio Gemiva aan.

Omdat alle drie de organisaties hard op zoek zijn naar extra personeel zijn er op iedere locatie ook deskundigen aanwezig die geïnteresseerden alles kunnen vertellen over stage- of opleidingsmogelijkheden.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×