Stefan van Beek met de New Talent Award. (Foto: PR)

Leiderdorper meest getalenteerde bruidsfotograaf

Stefan van Beek uit Leiderdorp kan het nog maar nauwelijks geloven. Hij won met meer dan 75.000 stemmen de New Talent Award tijdens de Bruidsfoto Award 2024. Daarmee wordt hij gezien als de meest talentvolle startende bruidsfotograaf van Nederland en België. Het event, de Bruidsfoto Award, wordt jaarlijks georganiseerd door het tijdschrift Bruid & Bruidegom en vond dit jaar voor de 19e keer plaats.

“Deze prijs is een ontzettend mooi compliment én een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt door mijn hart te volgen,” aldus Van Beek. Drie jaar geleden had hij nog een baan in de marketing. “Ik had zoveel plezier in fotografie dat ik het roer omgooide en startte als bruidsfotograaf. De reacties van de bruidsparen zijn het allerbelangrijkst voor mij. De herinneringen die ik ze mee kan geven, is waar ik het écht voor doe.”

Vakjury
Voor de verkiezing van de Bruidsfoto Awards werden bijna achthonderd foto’s ingezonden en beoordeeld door een onafhankelijke en internationale vakjury. Stefan ontving drie nominaties, waarna het Nederlandse publiek meer dan 75.000 stemmen op hem uitbracht. Dat leverde hem afgelopen week de prestigieuze ‘New Talent Award’ op.

Vader
Van Beek draagt zijn prijs op aan zijn onlangs overleden vader. Tijdens de uitreiking vertelde hij dat het één van zijn grootste fans was, die hem steunde en enorm trots was op het feit dat hij besloot van zijn passie zijn beroep te maken.

De Bruidsfoto Award wordt jaarlijks georganiseerd en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun bruiloft, de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen in Nederland en België.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×