De Nieuwe Bernardusschool. (Foto: Gemeente Zoeterwoude)

Bouw Nieuwe Bernardusschool verloopt volgens plan

De bouw van de Nieuwe Bernardusschool in Zoeterwoude-Rijndijk verloopt volgens planning. De gemeente laat weten dat het casco van het gebouw staat en alle verdiepingsvloeren inmiddels zijn geplaatst. Hierdoor wordt de vorm van het gebouw steeds beter zichtbaar.

In de komende weken wordt de gevelbeplating en het metselwerk aangebracht en start de aannemer met de installatie van de technische voorzieningen in het gebouw. Het pand moet vlak voor de kerstvakantie wind- en waterdicht zijn. Naar verwachting kunnen zowel de school als de kinderopvang rond de zomervakantie van 2025 het nieuwe gebouw in gebruik nemen.

Park
Het ontwerp voor de buitenruimte is in grote lijnen vastgesteld. Momenteel worden de voorbereidende werkzaamheden opgestart om de inrichting van deze ruimte in gang te zetten. Het gaat hierbij voornamelijk om de planvorming die nodig is om de werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Zodra de school en de kinderopvang zijn verhuisd, kan de sloop van het oude pand beginnen, gevolgd door de aanleg van het schoolplein en het naastgelegen park.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@centraalplus.nl

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×